palpal

Crveno pranje licemjera Mladena Grujičića

Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić, samo dan nakon što je potpisao Sporazum sa SDA i „Probosanskim blokom“ oglasio se licemjernim Saopštenjem u kome se ograđuje sam od sebe i pod pritiskom javnosti tobože traži od odbornika Skupštine opštine Srebrenica da preispitaju odluku o izboru Ćamila Durakovića za predsjednika Skupštine opštine Srebrenica.

Poslije bijelog izgleda da se pojavilo i crveno pranje političara, a  Grujičić bi mogao konkurisati za ličnost i najvećeg licemjera godine. Kad je osjetio puls javnosti i osude crveno-zelene koalicije i novog pakta SNSD – SDA sa svih strana, od medija i javnih ličnosti i iz Republike Srpske i Federacije, posebno izbor Ćamila Durakovića, bliskog prijatelja Nasera Orića, na visoku funkciju zahvaljujući glasovima SNSD-a, Grujičić bi pilatovski i licemjerno da opere ruke i svoju savjest.

Iako je od SNSD-ovca, previše je, jer smo se svega nagledali, ali ovakvo licemjerstvo je previše. Prenosim u cjelosti Saopštenje Mladena Grujičića, načelnika opštine Srebrenica, a neka čitaoci sami donesu zaključke.

OBRAĆANJE NAČELNIKA OPŠTINE SREBRENICA!

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Kao odgovoran političar želim da se javno ogradim od jučerašnjih dešavanja na sjednici Skupštine opštine Srebrenica i izbora Ćamila Durakovića za predsjednika Skupštine opštine.
Smatram da je ovaj prijedlog loš za sveukupnu političku klimu u Srebrenici i da neće ništa dobro donijeti.
Čovjek koji je odgovoran za destabilizaciju naše opštine i stvaranje jaza između građana iz oba naroda, manipulator koji je svojim zalaganjem doprineo da iz reda njegovog naroda izgube najmanje tri odbornika ne smije nositi ovu ogromnu funkciju i voditi lokalni parlament.
Želim naglasiti da odgovornost moraju preuzeti oni koji su dali glas za ovaj prijedlog, a prije svega Srbi. Ovo je šamar meni kao načelniku, svim građanima Srebrenice, odbornicima koji nisu podlegli pritiscima i ucjenama, a posebno Srpskom narodu.


Pozivam one koji odlučuju u našoj Skupštini da preispitaju ovaj prijedlog i da na čelo Skupštine postave osobu koja će raditi u interesu svih građana i na ekonomskom prosperitetu naše opštine.
Ćamil Duraković nije ta osoba i pokazao je to više puta u svojim istupima.

S poštovanjem,

vaš načelnik Mladen Grujičić