palpal

Црњелово и Бијељина ПРОТИВ опозива Љубише Петровића

Препуна сала Дома културе у Горњем Црњелову, више од 300 људи на трибини ПРОТИВ опозива градоначелника Бијељине Љубише Петровића, јасно показује како је расположење народа. И док колација За пљачку и пропаст Бијељине предвођена СНСД-ом, не може да окупи ни на силу, мито и уцјене већу групу људи која је за смјену Љубише Петровића, са друге стране народ масовно долази на скупове и даје подршку градоначелнику Бијељине, који ће сигурно водити град и у наредном периоду ако режим не направи неке велике злоупотребе на изборни дан.

Поред домаћина из Црњелова, мјештанима су смо се обратили Љубиша и ја, а замолио сам Семберце да у наредну недељу 19-ог марта масовно изађу на изборе, искористе гласачко право, гласају против опозива градоначелника и Мафије, те спријече тајкуне, моћнике и хијене режима да опустоше град.

Љубиша Петровић је детаљно говорио о проблемима пољопривредника, опструкцијама режима и републичке власти, и намјерама оних који желе да га сруше и овладаји Бијељином.

 

Погледајте снимак трибине Љубише Петровића у Горњем Црњелову, на којој је био и велики број младих људи, што посебно радује.

https://www.youtube.com/live/rwonX4HLtxU?feature=share

 

Небојша Вукановић