palpal

Crna Gora godinu poslije – analiza novinara Aleksandra Stojanovića

Gdje je Crna Gora godinu dana poslije istorijskih izbora, i zašto nova crnogorska Vlada premijera Zdravka Krivokapića nije ispunila očekivanja građana i obračunala se sa organizovanim kriminalom?

Kakve su opstrukcije uzrok sporih promjena i reformi, te turbulencija i sukoba u vladajućoj koaliciji. Kakav je uticaj Srbije, regiona i međunarodne zajednice na rad Vlade i politička dešavanja?

 

Šta će se za vikend događati u Podgorici i na Cetinju, da li će ustoličenje novog mitropolita Joanikija proći u miru bez incidenata. Da li iza tzv. komita stoji Milo Đukanović i njegov DPS?

Pogledajte zanimljivu analizu novinara Aleksandra Stojanovića iz Banjaluke, koji je odličan poznavalac političke situacije u Crnoj Gori.

BONUS FOTOGRAFIJE:

Veoma prisne fotografije Mila Đukanovića i njegove supruge Lidije sa Vesnom Radusinović, suprugom novinara Milomira Marića, urednika emisije Ćirilica i Hepi televizije, koji je vodeći poltron Aleksandra Vučića u tijesnoj konkurenciji, dovoljno govore za one koji znaju čitati između redova.

 

Nebojša Vukanović