palpal

ЦИК БИХ покушава прикрити корупцију и криминал погрешним уписом гласова

Централни изборни картел, или боље га назвати Центар за изборне крађе у БиХ, након продаје и капитулације покушава да прикрије трагове издаје, па се поново на сајту ЦИК-а БиХ уносе лажни подаци. Тако је на Бирачком мјесту Моско код Требиња сада, након контролног бројања, уписано да није имала ниједан глас, иако наши посматрачи Листе за правду и ред имају фотографије Записника после бројања које показују да је Јелена Тривић побиједила на Москву и освојила 63 гласа а Милорад Додик 60.

Умјесто Јелени Тривић, гласови си уписани „независном“ кандидату Славку Драгичевићу, док Јелена нема ниједан глас. Иста ситуација је и у Модричи, на Бирачком мјесту Скугрић, гдје је Славку Драгичевићу уписано 229 гласова и он је по Картелу побиједио Додика, који има 172 гласа, док Јелена Тривић нема ниједан глас, по информацијама објављеним на сајту ЦИК-а БиХ.

Контролно бројање утврдило је да је Јелени Тривић украдено најмање 11 000 гласова, да је било огромних злоупутреба и крађе гласова, и да је понављање избора и хапшење одговорних једино рјешење у складу са законом. Да би избјегли јавни линч и огорчење грађана, те прикрили издају, корупцију и злоупутребе, чланови Централног изборног картела покушавају да прикрију трагове зчодјела намјермим уписом погрешних података.

 

Сутра смо, са присталицама, поново испред ЦИК-а БиХ у 16 часова, поднијећемо Жалбу на срамну одлуку коју су донијели, и борба се наставља до коначне побједе.

 

Небојша Вукановић