palpal

CIK BIH pokušava prikriti korupciju i kriminal pogrešnim upisom glasova

Centralni izborni kartel, ili bolje ga nazvati Centar za izborne krađe u BiH, nakon prodaje i kapitulacije pokušava da prikrije tragove izdaje, pa se ponovo na sajtu CIK-a BiH unose lažni podaci. Tako je na Biračkom mjestu Mosko kod Trebinja sada, nakon kontrolnog brojanja, upisano da nije imala nijedan glas, iako naši posmatrači Liste za pravdu i red imaju fotografije Zapisnika posle brojanja koje pokazuju da je Jelena Trivić pobijedila na Moskvu i osvojila 63 glasa a Milorad Dodik 60.

Umjesto Jeleni Trivić, glasovi si upisani „nezavisnom“ kandidatu Slavku Dragičeviću, dok Jelena nema nijedan glas. Ista situacija je i u Modriči, na Biračkom mjestu Skugrić, gdje je Slavku Dragičeviću upisano 229 glasova i on je po Kartelu pobijedio Dodika, koji ima 172 glasa, dok Jelena Trivić nema nijedan glas, po informacijama objavljenim na sajtu CIK-a BiH.

Kontrolno brojanje utvrdilo je da je Jeleni Trivić ukradeno najmanje 11 000 glasova, da je bilo ogromnih zlouputreba i krađe glasova, i da je ponavljanje izbora i hapšenje odgovornih jedino rješenje u skladu sa zakonom. Da bi izbjegli javni linč i ogorčenje građana, te prikrili izdaju, korupciju i zlouputrebe, članovi Centralnog izbornog kartela pokušavaju da prikriju tragove zčodjela namjermim upisom pogrešnih podataka.

 

Sutra smo, sa pristalicama, ponovo ispred CIK-a BiH u 16 časova, podnijećemo Žalbu na sramnu odluku koju su donijeli, i borba se nastavlja do konačne pobjede.

 

Nebojša Vukanović