palpal

Честитке Петровићу након хапшења у Бијељини

Тиха вода брегове рони! То показује и данашња акција Полиције Републике Српске у којој су ухапшени челни људи Регионе депоније ЕКОДЕП у Бијељини, извршни директор Мирко Стајић, пословођа Душко Симић и директор партнерске фирме „Дуле трготранс“ Душко Перић.

 

Прије 4 мјесеца, градоначелник Бијељине Љубиша Петровић поднио је Кривичну пријаву против челних људи ЕКОДЕП-а због злоупотеба приликом одлагања отпада, указао на пропусте које је пронашао током контроле и сада је услиједио епилог – хапшења оних који су крали град Бијељину.

Ово је примјер како треба да се ради и како се полако заводи ред у држави!  Све се детаљно прегледа након преузимања власти и ослобођења заробљених институција, ко се ухвати у криминалу и муљањима одмах суспензија, пријава у полицији и тужилаштву и онда се врши притисак да правосуђе ради у складу са законом.

Овако би требало да се ради и институционално бори за правну државу и владавину права, и све честитке градоначелнику Бијељине Љубиши Петровићу, са жељом да ће се сличне акције поновити у Бијељини и широм Српске.