palpal

Čestitka našem Milanu Minji Savanoviću na ubjedljivoj pobjedi u banjalučkom Kočićevom vijencu

Još uvijek se broje glasovi na izborima za Savjete Mjesnih zajednica u Banjaluci, na koje je izašlo oko 20% građana upisanih u Birački spisak. SNSD je vršio snažan pritisak na Banjalučane, posebno radnike u javnom sektoru, da izađu na izbore, ali uprkos tome naš Milan Minja Savanović odnio je ubjedljivu pobjedu na Kočićevom vijencu, osvojivši 150 glasova u svom naselju.

Svaka čast našem Minji, a nadamo se da će i Medo Lazić imati dobar rezultat na Starčevici, Ozren Perduv u svom naselju Lazarevo, kao i opozicione liste u Banjaluci.

Milan Minja Savanović biće jedan od nosilaca aktivnosti Liste za pravdu i red u Banjaluci, a svoj veliki ugled u svojoj sredini i lokalnoj zajednici pokazao je i na Lokalnim izborima 2020. godine i jedan je od najzaslužnijih sa svojim saborcima i ekipom, za ubjedljivu pobjedu opozicije u Kočićevom vijencu. Jedan je od novih i neokaljanih ljudi u politici, istinski patriota i ljudina starog kova koji će sigurno tek privući pažnju javnosti i biti jedan od nosilaca korjenitih i istinskih promjena na ozdravljenju društva.

Neka bude što biti ne može, neka bude borba neprestana do konačne pobjede!

 

Nebojša Vukanović