palpal

Čestiti muftija Mustafa Jusufspahić

Nažalost većina Bošnjaka je zaslijepljena i izmanipulisana, podržava Mila Đukanovića, čiji je režim i tajna policija stvorila mafijašku kriminalnu organizaciju, škaljarski, kavački i druge klanove, koji švercuju kokain i drogu širom Evrope, truju djecu, prave ovisnike, kontaminiraju cijeli region i odgovorni su za ubistva desetina ljudi.

Ipak, ima mnogo razumnih, koji ne podržavaju nasilje, mržnju i tenzije, koji poštuju sve ljude i vjernike, a jedan od njih je i čestiti beogradski muftija Islamske zajednice Srbije Muhamed Jusufspahić, koji je uputio čestitku svom bratu Joanikiju Mićoviću na ustoličenju u Cetinjskom manastiru za novog mitropolita crnogorsko-primorskog.

Svaka čast muftiji beogradskom Jusufspahiću, jer treba raditi na smirivanju strasti i napetosti, a ne širenju mržnje, šovinizma i napetosti. Neka je blagoslovljeno i na mnogaja ljeta ustoličenje mitropolitu Joanikiju, za koga sam se otvoreno i javno borio i prije Sabora Srpske pravoslavne crkvnj da bude izabran za nasljednika mitropolita Amfilohija! DOSTOJAN!

 

Nebojša Vukanović