palpal

BRUKA – Pologoš i Mastilović novi direktori u Elektro-Hercegovini!

U trebinjskim javnim preduzećima i ustanovama uskoro se sprema velika čistka i smjene direktora i funkcionera, po nalogu gen-seka Luke Petrovića, a prvi na udaru su izvršni direktori Elektro-Hercegovine. Luka i Partija dali su nalog članovima Nadzornog odbora da u četvrtak, poslednjeg dana 2020. godine, smijene izvršnog direktora za ekonomske poslove Slavka Dangubića, kadra otpisanog DNS-a, i izvršnog direktora za opšte i pravne poslove Dalibora Rajkovića, bivšeg odbornika SNSD-a, a na njihovo mjesto treba da se imenuju Milutin Mastilović, odbornik SNSD-a u Skupštini grada Trebinja, i Zoran Pologoš, koji je javnosti poznat po čestim promjenama stranaka i prevarama sa lažnim glasovima iz inostranstva. Nažalost umjesto u zatvoru zbog izbornih prevara, Pologoš će sjesti u direktorsku fotelju kao dio dogovora sa Lukom da Šapurića propusti u odborničke klupe.

Bruka i sramora šta se događa i nema se šta drugo reći, jer se potonji ljudi, javnosti poznati po malverzacijama, korupciji, kriminalu, zloupotrebama i nemoralu i dalje postavljaju postavljaju na ključna mjesta i napreduju u nakaradnim ljestvicama pokvarene vlasti. Mastilović je bio klijent profesora Papovića, uskoro ću objaviti dokaze, a Pologoš je postao mjerna jedinica podlosti i političke prevrtljivosti. Dangubić je očekivao smjenu, jer je DNS izbačen iz vlasti, al je katil-ferman pokajnika Šuda Simovića danas teško pao Daliboru Rajkoviću, bivšem „pravnom savjetniku“ direktora HET-a Marka Mitrovića kome je Luka ranije zabio nož u leđa, a sad je u paketu iskoristio priliku da eliminiše i nevjernog Rajkovića.

Prije nekoliko dana po nalogu Luke Petrovića imenovani su novi članovi Nadzornog odbora Elektro-Hercegovine koji treba da sprovedu smjene, a čine ga Branislav Rupar, pokajnik Srđan Simović zvani Šudo, Koviljka Vučić, Helena Golijanin i Dragana Garača.