palpal

Brojne reakcije i osude prijetnji profesoru Saši Kneževiću, očekuje se reakcija policije

Brojne su reakcije u medijima, javnosti i društvenim mrežama na prijetnje i pritisak kojim je izložen Saša Knežević, redovni profesor Filozofskog fakulteta na Palama, povjerenik Liste za pravdu i red i predsjednik Opštinske boračke organizacije, te sin poginulog borca Vojske Republike Srpske i samohrani otac troje djece. Portal 369.RS i Despotovina objavili su tekstove, koje prenosim u cjelosti, a oglasio se i sam profesor Knežević, koji traži profesionalno ponašanje policije i institucija.

 

PRIJETNJE UGLEDNOM PROFESORU

Saša Knežević je redovni profesor Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu, samohrani otac troje djece, sin poginulog borca VRS, učesnik Odbrambeno-otadžbinskog rata na sarajevskom ratištu kao borac VRS, predsjednik mjesne Boračke organizacije Pale i povjerenik Liste za pravdu i red Nebojše Vukanovića.

Prof. Saša je povremeni dopisnik portala Despotovina i naš veliki prijatelj.

Nadamo se da će MUP RS identifikovati lice koje je uputilo prijetnje prof. Kneževiću, te da će isti biti predat Tužilaštvu.

Drž’ se Sale! 💪

I profesor Knežević se javno zapitao na svom profilu da li će policija da profesionalno sprovede istragu, otkrije i procesuira osobu, ili više njih, koja mu je slala prijeteće poruke na“Ako je ovo vaš način političke borbe, alal vam bilo. Ako policija ne reaguje na prijetnju redovnom profesoru UIS, ocu troje djece i sinu poginulog borca VRS, alal im bilo. Ako se rukovodstvo Opštine i Grada ne oglasi, pa ništa, makar ćemo znati čiji je broj“.