palpal

Bez brige, djecu vam nećemo dirati – osvrt na paniku režima

Da je režim u panici i očaju pokazuje i kampanja zastrašivanja naroda i građana, koju sprovode čelnici režima, pokazuju blijedi skupovi bez energije i bilo kakvih poruka, na kojima je sve manje na silu natjeranih pristalica, koji samo gledaju kako da što prije dođu kući i izađu iz zarobljeništva.

Svaki dan se prijeti narodu, ucjene, zastrašivanja i pritisak se povećava kako se približavaju izbori, a istupi Srđana Milovića, koji je prijetio Gačanima da im neće oprostiti ako ne glasaju za Dodika, Valerije Lakić u Berkovićima, da neće i nisu dobili pomoć Vlade Republike Srpske jer na vlasti nije SNSD, a posebno je zanimljiv nastup Vlada Đajića na skupu u okolini  Banjaluke.

https://youtube.com/shorts/rBD8J8lC_CI?feature=share

On je svjestan da će funkcioneri SNSD-a i režima izgubiti sve, od privilegija do imovine koju su napljačkali i oteli od naroda, pa je u panici i očaju zamolio narod da glasa za njega i SNSD, da nose glasače, kume i mole, kako on i vrhuška ne bi izgubili kuće, stanove, vile, posao, ali i djecu.

https://youtube.com/shorts/rBD8J8lC_CI?feature=share

Djecu i porodicu vam niko neće dirati!  Mi imamo časti i obraza, i ničija porodica i djeca neće ispaštati niti procesuirana zbog zloupotreba njihovih roditelja i srodnika, a suđenje i procesuiranje odgovornih će biti po zakonu.

Prezadovoljan sam kampanjom, odradili smo viteški posao i mala grupa ljudi sa nekoliko paketa olovaka, flajera i upaljača parirali sistemu i režimu koji ima desetine miliona i neograničene resurse. Strah, očaj, panika režima, koji vodi politiku zastrašivanja naroda, pokazuje kakvo je raspoloženje naroda, a ostaje samo da se narednih 7 dana mirno kampanja privede kraju i odbrani volja naroda na izborni dan.

Detaljniji osvrt u video prilogu…

 

Nebojša Vukanović