palpal

Bahatost vlasti – 100 im na sat kroz dva crvena semafora

Da je naše društvo duboko podijeljeno na mali broj privilegovanih, bliskih vlastima, koji nekažnjeno mogu da rade šta hoće, i većinu obespravljenih građana koji moraju da odgovaraju za svaku sitnicu govori i primjer bahate vožnje kojom se pohvalio istaknuti aktivista SNSD-a Boban Manigoda na svom instagram profilu!

Na snimku se jasno vidi kako se vozilo „Audi A6“ ili „pasat B6“ kreće centrom Trebinja brzinom od skoro 100 kilometara na sat, te u velikoj brzini prolazi kroz dva crvena svjetla na semaforima, u naselju Ložiona i blizini „pedesetvojke“.

Da li je vozilom upravljao Manigoda ili neko od njegovih drugara ne može se zaključiti na osnovu snimka, ali to bi svakako trebalo da utvrdi policija i nadležne institucije. Manigoda je kao zasluženi član Partije zaposlen u rlektro-energetskom sektoru, a postoje indicije da je jedan od aktivnijih u napadima na opoziciju.

I vozač Luke Petrovića često se na svom profilu hvali snimcima i fotografijama kako hercegovačkim krivim drugovima dostiže i 240 kilometara na sat službenim „Audijem A6“, a kad su ljudi na vrhu vladajuće partije osioni i bahati, sasvim je prirodno i očekivano da ih slijede njihovi aktivisti i saradnici. Ostaje da se vidi da li će policija stati u kraj bahatom ponašanju funkcionera SNSD-a, ne samo u vožnji, već prije svega u pljački grada, HET-a i Elektroprivrede Srpske, jer su Miku, Luki i ekipi upravo silni novci udarili u glavu i pomutili razum.

 

Nebojša Vukanović