palpal

Арогантна паметница Светлана СББ Ценић, стална омаловажавања и опструкције медиокритета

Готово да нема дана да се не нађе неки медиокритет и паметњаковић да нам свима одржи лекцију и слово како се треба борити против режима Милорада Додика, шта урадити, гдје опозиција и противници гријеше, али нико од њих не жели да засуче рукаве и покаже како треба срушити Тирјанина па да и ми мало одморимо и гледамо зналце како се то ради. Најлакше је држати лекције, али нико не жели да засуче рукаве, упадне у ватру, стави главу на пањ, ризикује и изложи породицу нападима, јер је туђим рукама лако хватати змије.

Једна од мудреша која стално нешто придикује, омаловажава, понижава и исмијава све, прије свега опозицију у Републици Српској, је арогантна и надмена бивша министарка финансија Светлана Ценић. Током недавног гостовања на Н1 телевизији она се запитала да ли уопште има опозиције у Српској, шта је то, те у свом сада већ препознатљивом стилу извријеђала и исмијала све нас који се у неравноправним и тешким околностима боримо против Додика.

У најмању дрско је саплитати нас на сваком кораку, и слушати сталне пацке и моралне придике, а посебно кад долазе од неког ко је недавно од Фахрудина Радончића и СББ-а добио добру синекуру, функцију предсједника Надзорног одбора БХ Телекома, уз гласове ХДЗ-а и СДА који су је подржали, и неко ко као министар финансија није успио прећи цензус са странком ДЕПОС 2006

. године, јее ни требала имати бар мало поштовања за борбу из које се она повукла и предала након низа пораза и дебакла.

Ценићка је типичан примјер конформисте, који чека какву добру функцију и синекуру, неће без интереса да каже ни помоз’Бог, и квазиинтелектуца, попут многих универзитетских професора и „интелектуалне елите“ која је издала народ и конформистички стоји да стране, или узима какву апанажу, умјесто да помогне народу да се извуче из агоније и пакла.

У дану кад нам је Ценићка држала слово добио сам 5 различитих коверти од 5 судова и уплатио 8 400 марака Проинтеру, због текстова о намјештању тендера и „душевних болова“ које сам нанио водећој ИТ фирми којој је Игор Додик консултант.

Врло радо би са саборцима направио мали предах и препустио мудрешама и паметњаковићима, медиокритетима и свезналицама, попут Фахрове Светлане СББ Ценић, да растуре режим и покажу нама незналицама како се то ради, умјесто да нам држе слово…

 

Детаљније у видео прилогу…

 

Небојша Вукановић