palpal

Antisrpske blokade i protesti na granici paranoje i paranormalnog

Ludilo ide stepenicu po stepenicu, ljestvice se podižu u nebo, do vrhunca tenzija i napetosti, a sve sa jednim ciljem – da se skrene pažnja sa sumorne stvarnosti, anarhije, pljačke i bezvlašća. Srbende su podvile rep i ne smiju u Sarajevo, ali žele da na entitetskoj liniji da izvode antisrpske performanse.

Nestvarno je da nam Rašo Kovačević, sa svojom čuvenom harizmom, koji je vrijeđao Srpsku nazivom Republika Šumska, bio građanista i probosanac, sad bude neki veliki patriota i srbenda koji govori o granicama Srpske i Srpstva, jer ih njegov naredbodavac odlično poznaje još od ratnog šverca, i drži nekakve patriotske lekcije onima koji su 4 godine ginuli da bi ih potonji sada ponižavali.

Blokada entitetske linije, osim dizanja nacionalnih tenzija i napetosti, najviše će naškoditi Srbima i građanima Srpske koji rade u Federaciji, koji od svega mogu imati samo probleme i neprijatnosti. Oni koji su ih prognali i otjerali, da idu trbuhom za kruhom, traže posao negdje drugo jer im vlast nije ovdje dala posla i hljeba, sada im ne daju da smirom rade i putuju.

U akciju se uključio i skriveni partner Dodika, gradonačelnik Banjaluke Draško Nestaško Stanivuković, koji srpstvo i patriotizam, borbu za raspeto Kosovo, pokazuje video prilogom o svađi sa direktoricom škoe i kačenju slova Kosovo i Metohija na Osnovnu školu Vuk Karadžić.

Pozivam sve pristalice SNSD-a i građane Srpske da bojkotuju performanse režima, ne idu ni na kakve proteste i blokade, ne budu pijuni i alatke za potkusurivanje u tuđim rukama, jer režim ima za cilj da se izazove incident, podignu tenzije i napetosti, te skrene pažnja sa izdaje, kapitulacije i opšte teške situacije.

Detaljnije u video prilogu..

 

Nebojša Vukanović