palpal

Акција да мали Василије прохода

У току је хуманитарна акција и прилупљање помоћи за лијечење малог Василија Вујовића из Љубиња. Преносим обавјест са портала општине Љубиње и Херцеговац.нет..

Љубиње: ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ЗА ЛИЈЕЧЕЊЕ ЈЕДНОГОДИШЊЕГ ВАСИЛИЈА ВУЈОВИЋА

ЉУБИЊЕ: Хуманитарна акција за лијечење једногодишњег Василија Вујовића
Клуб малог фудбала „Љубиње“ из Љубиња организује хуманитарну акцију прикупљања средстава за лијечење једногодишњег Василија Вујовића из Љубиња.

Василије болује од Talipes equinovarus (крива стопала) и тренутно се налази у Београду на лијечењу.

Његови родитељи су незапослени и нису у могућности да плате трошкове лијечења.

„Наша намјера је била да и ове године организујемо већ традиционални Хуманитарни турнир у малом фудбалу „Љубиње 2020“ гдје би сва прикупљена средства од улазница била уплаћена на рачун породице Вујовић. Нажалост, тренутна епидемиолошка ситуација нам не дозвољава да одржимо турнир али све заинтересоване особе које желе помоћи малом Василију могу дати свој прилог на некој од сљедећих локација које су рјешењем Општинске управе у Љубињу бр. 04-022-151/20 одређене за прикупљање новца за лијечење нашег Василија.

Илић Миленко
Гордић Радош
Васиљевић Милош
БП „ХЕЛЛАС“ Љубиње
Клуб Бизаре Љубиње

Такође, средства се могу уплатити и на жиро рачуна Стева Вујовића број: 5674335900055904 са назнаком „Помоћ за лијечење Василија Вујовића“.

Сви заједно да Василије оздрави!

Извор: Општина Љубиње

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НОВО
СОЛИДАРНОСТ НА ДЈЕЛУ: Клуб Гачана упутио новчану помоћ породицама отпуштених радника у завичајуНосилац листе “За будућност Црне Горе” поручио Ђукановићу: “Ко се мача лати, од њега и страда”Приправнички стаж Вање из ТребињаОЛУЈАМилена и Милан остали без оца, живе сами са баком и обрађују 5 хектара земље (ФОТО)За херцеговачку ракију СРЧАНИК већа је потражња од понуде.Билећа: Раднице нису добиле обећану помоћ од општине, најављују протест!Архимандрит Нићифор Дучић – Војсковођа у мантијиЈОВО РАДОШ: САЊАМ ТЕ ГРУДО КАМЕНАБилећанке Лана и Јана на музичком такмичењу „Ритам Европе“.СОЛИДАРНОСТ НА ДЈЕЛУ: Клуб Гачана упутио новчану помоћ породицама отпуштених радника у завичајуНосилац листе “За будућност Црне Горе” поручио Ђукановићу: “Ко се мача лати, од њега и страда”Приправнички стаж Вање из ТребињаОЛУЈАМилена и Милан остали без оца, живе сами са баком и обрађују 5 хектара земље (ФОТО)За херцеговачку ракију СРЧАНИК већа је потражња од понуде.Билећа: Раднице нису добиле обећану помоћ од општине, најављују протест!Архимандрит Нићифор Дучић – Војсковођа у мантијиЈОВО РАДОШ: САЊАМ ТЕ ГРУДО КАМЕНАБилећанке Лана и Јана на музичком такмичењу „Ритам Европе“.