palpal

Aerodrom prolongiran na limburg 2023 – do nas je

Prošle godine, neposredno pred lokalne izbore, gradonačelnik Trebinja Ćurić dr Mirko i ministarka saobraćaja u Vladi Srbije Zorana Mihajlović, potpisali su „istorijski“ sporazum u Beogradu po kome je trebalo do kraja 2021. godine da u Trebinje slete prvi avioni, i to na pistu u Mionićima, da bi poslije par dana bila izmještena u Taležu, nakon što sam snimio prilog kako do Mionića ne može doći ni mali kamion „tamić“, a ne velike građevinske mašine i mehanizacija.

Godina dana je prošla, kao i lokalni izbori na kome je SNSD tijesno pobijedio upravo na priči  o aerodromu i famoznom Kliničkom centru, a vrijeme je pokazalo da sam bio u pravu kada sam tvrdio da se radi o novoj šarenoj laži i prevari.

Danas Dodik nakon sastanka sa Ćurićem izgradnju piste i aeodroma odlaže za 2023. godinu, posle Opštih izbora naredne godine, kako bi ponovo jahao na istoj priči i naredne godine. Hoće li Hercegovci i jubilarni 10 put da se uhvate za istu udicu?

Nije do njih već je do nas kad im dopuštamo da nas 15 godina prave budalama i narod im pruža podršku. Opširnije u video prilogu snimljenom u centru Trebinja, ispred famoznog preduzeća „Aerodrom Trebinje D.O.O“ .

 

 

Nebojša Vukanović