palpal

Аеродром пролонгиран на лимбург 2023 – до нас је

Прошле године, непосредно пред локалне изборе, градоначелник Требиња Ћурић др Мирко и министарка саобраћаја у Влади Србије Зорана Михајловић, потписали су „историјски“ споразум у Београду по коме је требало до краја 2021. године да у Требиње слете први авиони, и то на писту у Мионићима, да би послије пар дана била измјештена у Талежу, након што сам снимио прилог како до Мионића не може доћи ни мали камион „тамић“, а не велике грађевинске машине и механизација.

Година дана је прошла, као и локални избори на коме је СНСД тијесно побиједио управо на причи  о аеродрому и фамозном Клиничком центру, а вријеме је показало да сам био у праву када сам тврдио да се ради о новој шареној лажи и превари.

Данас Додик након састанка са Ћурићем изградњу писте и аеодрома одлаже за 2023. годину, после Општих избора наредне године, како би поново јахао на истој причи и наредне године. Хоће ли Херцеговци и јубиларни 10 пут да се ухвате за исту удицу?

Није до њих већ је до нас кад им допуштамо да нас 15 година праве будалама и народ им пружа подршку. Опширније у видео прилогу снимљеном у центру Требиња, испред фамозног предузећа „Аеродром Требиње Д.О.О“ .

 

 

Небојша Вукановић