palpal

5 u 1 a nije nes?

Izgleda da su skupštinske diskusije bar malo pogodile i probudile savjest don Luki Lučijanu Petroviću, pa je jutros, kao pokajnik, govorio o prokletstvu budućih generacija kojima on i njegova zloglasna Partija SNSD, čiji je generalni sekretar, ostavljaju pustoš iza sebe.

U Hercegovini pada jaka kiša, a kako i ne bi kad je Luka izjavio da je Nebojša Vukanović imao najveću podršku, aplauz i ovacije, pravdajući to kao moju organizaciju i pripremu iako je na skup došlo 20-ak mojih saboraca iz Trebinja, što je kap u moru od najmanje 12 000 prisutnih.

Ne znam šta se dogodilo u glavi gen-seka pa sam od „Gubitnika“ postao pobjednik, možda počinje ponovo da se pokušava prestrojiti i uklopiti kao 2006. godine kad je iz SDS prebacio u SNSD, al mora biti svjestan da su mu sada pokušaji uzaludni i da ga nikakva prestrojavanja neće amnestirati od odgovornosti za brojne zloupotrebe i neće sačuvati hacijendu, vile i stanove.

Pogled na sajt dvorske Herceg televizije pokazuje kako se Luka ne skida sa ove medijske kuće i ponaša se kao svoj na svome. Pet od prvih šest vijesti na sajtu Herceg tv posvećeno je gen-seku Luki, a onda je poslije njega malo prostora dobio i kum Ćurić dr Mirko.

Kao nes, pregalac Luka je 5 u 1, a udvorice su uspjele da iz jednog gostovanja izvuku nekako 5 mudrolija i od njih naprave neku suludu vijest. Zabrinut je mojom dominacijom u medijima te najavljuje da će se i on aktivirati, a mene to raduje jer ih najviše volim kad progovore, a narod vidi ko su i kakvi su.

Poziv ostaje otvoren, i ako on ili neko od funkcionera želi da javno ukrstimo koplja u tv duelu stojim im na raspologanju, mogu doći svi skupa protiv mene samog, nek biraju mjesto za megdana, od Herceg televizije, ATV-a do Mate Bitange na RTRS-u.

 

Nebojša Vukanović