palpal

Zašto Nevesinjci ne igraju Premijer ligu!?

Klub malog fudbala iz Nevesinja kao šampion Republike Srpske trebao je da ovu sezonu igra u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, ali mu to nažalost nije dozvolila prokleta naša politika i korumpirani političari na vlasti. Naime Klub malog fudbala Tango iz Istočnog Sarajeva, iza koga stoji Staša Košarac, č kao ubjedljivo poslednji na tabeli trebao je po pravilima ispasti u niži rang takmičenja, Prvu ligu Republike Srpske, a Nevesinjci kao šampioni Republike Srpske igrati Premijer ligu, ali je zbog mešetarenja budućeg ministra Košarca ipak Tango zauzeo mjesto Nevesinjaca i ostao premijerligaš.

Košarac je ponizio Nevesinje, koji su mu u više navrata nažalost svojim glasovima pomogli da osvoji poslanički mandat, ali i Iliju Tamindžiji koji nije rekao ni riječ niti je pokušao zaštiti obespravljene fudbalere izbrodnog Nevesinja.  Hercegovci su eliminisani jer navodno nisu igrali ligu i sve utakmice za mlađe kategorije, a kažnjavanje fudbalera iz Nevesinja je prvorazredni skandal.

Iako uporno postavljam pitanje nema odgovora Ministarstva sporta RS i nadležnih zašto su Nevesinjci oštećeni, a o ovom problemu raspravljalo se i na poslednjoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske.