palpal

Zašto je kerber Siniša nervozan?

Glavni i odgovorni urednik Informativnog programa tzv „Javnog servisa Srpske“ kerber Siniša Mihailović sve više i otvorenije pokazuje srdžbu, bijes i nervozu. Ne znam da li su uzrok krize i nervoze apstinencija od kocke, pušenja, alkohola ili nečeg drugog, ali bijes, ogorčenje i frustracije koje pokazuju u javnosti ne dolikuju nekom ko se nalazi na mjestu glavnog urednika IP RTRS-a.

      Kerber je očito mnogo nezadovoljan mojim radom i pisanjem, analizama emisija i programa RTRS-a, i očito ga pogađa istina i neosporne činjenice o kojima pišem i govorim, pa svako malo u različitim kontekstima pominje moje ime. Tako u časovima dokolice piše ogavne kolumne za trebinjske lukine dvorske portale ismijavajući moju visinu, a nedavno me je i pomenuo i u pismo kojim je obrazložio zašto nije objavio Demanti SDS-a, iako je na to bio obavezan po zakonu.

Kerber u pismo između ostalog kaže „kvalifikacija korisni idioti bahatih urednika je kvalifikacija upravo bahatog, bezobraznog i mržnjom okovanog kvazinovinara, kvazipolitičara i kvazisavjetnika Nebojše Vukanovića, koji od svog sljepila ne vidi šumu od drveta, i koji očigledno ima zadatak da uz saopštenja piše i tekstove u kojima etiketira imenom i prezimenom novinare i urednike RTRS-a“.


Ne samo da neosnovano vrijeđa, već kerber Siniša istrajno laže i obmanjuje javnost. Nervoza, bijes, mržnja i frustracije koje se izlijevaju iz Dodikovog glavnog urednika Fabrike mržnje, laži i zla, me uveseljavaju, čine srećnim i zadovoljnim jer pokazuju da su moji tekstovi ciljano pogodili mete pravo u središte. Čim se kerber Siniša žali i pokazuje da njemu i njegovim saradnicima i saučesnicima smeta moje pisanje i poimenično ukazivanje na neprofesionalnost, neobjektivnost i pristrasnost režimskih novinara i urednika, znači da je pogođena suština.


Sve dok Siniša, Veletićka, Blagojevićka, Đurđevićka i ostali budu otvoreno lagali i obmanjivali javnost, širili laži, mržnju, strah, dijelili narod, kontaminirali gledaoce i podizali tenzije, ja ću još oštrije da ukazujem, konkretno i poimenično, na sve zloupotrebe, pišem Prijave RAK-u i vršim pritisak da RTRS sve dok ponovo ne postane istinski, slobodni, nepristrasni i objektivni javni servis svih građana Republike Srpske, koji plaćanjem pretplate finansiraju njegov rad od osnivanja.

Nebojša Vukanović