palpal

Zašto ćuti Dane Čanković i ostali čankolisci!?

Dane Čanković godinama je bio pretprijanac režima, štitio lik i (ne)djela Oca nacije, strahovao za život Milorada Dodika, te glumio tobož vodećeg protivnika priključenja i ulaska BiH u NATO pakt. Čanković je sa Dževadom Galijaševićem, Ćeranićem, Tomom Kovačom, Lažanskim i ostalim plaćenicima režima trovao javnost kako je Dodik tobože meta stranaca jer je antiglobalista, izložen nekakvom lažnom progonu i pritiscima, manipulisao narodom i neupućenim, i onda nestao kad je došao trenutak odluke.

Uporno se Čanković uspinjao u režimskim medijima, tražio referendum i izjašnjavanje građana, podsjećao na bombardovanje NATO-a, zločine i veliko stradanje srpskog naroda i civila, predvodio kampanju protiv NATO-a, ali je naprasno utihnuo u odsudnom trenutku.

 

Čudi me što je sada, kad Srpska i BiH na mala vrata, tiho i bez referenduma građana, ulaze u NATO, nestao Dane Čanković, razni Čankovići, Ćeranići, Galijaševići i plaćenici, lažne patriote i srbende koji patriotizam mjere visinom sinekure i novčane nagrade!?  Zašto ne izađu u javnost i sad ne kažu Dodiku objavi Program reformi i kažu NEĆEMO U NATO!? Izađite razni štakori iz svojih rupa i recite narodu bar zašto ćutite!?

 

Nebojša Vukanović