Зашто ћуте патриЈоте и русофили?

Додиков нови коперникантски заокрет није изненадио многе, јер сам управо овакав расплет, понижење и издају мјесецима најављивао, а нажалост до детаља сам све погодио и показало се био у праву, јер одлично познајем ментални склоп бескрупулозног макијсвелисте, корумпираног подлог манипулатора и издајника.

Не изненађује такође ни подршка побратима, београдског глумца, демагога и рековалесцента, јер како је Додик данас „побиједио“ Бакира и Комшића, тако су Вучић и Марко Ђурић у Бриселу „побиједили“ Тачија и Харадинаја са 5 : 0, па сад не може ни чоколада проћи на сјевер Косова.

Подршка америчке амбасаде у Сарајеву, која је јавно подржала слање АНП из БиХ Предсједништва у Брисел, одагнала је све сумње и показала све и невјерним Томама. Проблем је само што су напрасно ућутале велике патри(Ј)оте, србенде и русофили, разне „части“ отаџбине, завјетници, ноћни и дневни вукови, аналитичари и плаћеници који су годинама за синекуру тровали и контаминирали јавност причама о издајницима, бакировцима, потурицама… Што ћуте сад мишеви, нека изађу из својих рупа и брлога, кажу своје мишљење о данашњој великој капитулацији и издаји, па се врате у рупе, гдје им је и мјесто ..

Небојша Вукановић