Захвалност на подршци

У протекло вријеме добио сам велики број порука и писама грађана и пратилаца који ми пружају подршку, и овом приликом још једном се захваљујем свима који цијене труд и рад, који ће се надам исплатити и  напокон довести до завођења правде и реда у држави и друштву. Поруке стижу из скоро свих дијелова свијета, од Чикага, Ванкувера и Сиднеја до Беча, Цириха и Минхена, и морам признати да сам срећан и поносам што подршка борби расте, и што све више људи, након бројних падова и искушења, осјети искреност у намјери да се накарадни систем сруши и из коријена промијени.

Бројни читаоци желе да помогну у борби, прије свега са неправедним кадијама, њиховим срамним пресудама и драконским казнама којима покушавају да ме финансијски потпуно униште, и тако натјерају да ућутим. Упркос чињеници да блог има преко пола милиона мјесечних прегледа посјетилаца, а да „YouTube“ канал има преко 6,5 милиона прегледа, свега један милион мање од званичног канала предсједника Србије Александра Вучића и његовог СНС-а, блог Небојше Вукановића никада није функционисао на комерцијалној основи, јер би се рекламирањем и оглашавањем неких великих компанија на неки начин откупила оштрица, изгубила независност и потпуна самосталност у раду и писању, јер је тешко критиковати неког ко плаћа промоцију.

Многи читаоци и поштоваоци, прије свега они из иностранства, упорно ме позивају јер желе да пруже подршку,  питају како могу да помогну плаћање драконски казни, које су до сада прешле 40 000 марака, па сам након дужег размишљања одлучио да поставим банер на блогу, и тако омогућим добровољне уплате оних који желе, без икаквог условљавања, да подрже борбу.

Уочи општих избора 2014. године, када сам формирао нестраначку Листу за правду и ред, на сајту је био постављен банер за донације политичке кампање, јер се на тај начин финансирају кампање у Америци, Француској и другим уређеним земљама, али нико, баш нико, тада није, бар једним доларом симболично подржао прву нестраначку Листу, и банер сам повукао. Ипак, након што сам последњих мјесеци добио велики број порука и мејлова наших људи, одлучио сам да поново оставим могућност људима који цијене рад, да уколико желе добровољно помогну борбу. Искрено се надам да ће се велика борба и труд ускоро исплатити, и да ће бити мало више реда и правде на овим просторима. Унапријед се захваљујем свима на лијепом ријечима и исказаном поштовању, подршци, сугестијама, конструктивним критикама и сваком виду подршке у борби против Мафије и унутрашњих окупатора који су заробили државу и окупирали све њене инститруције.

Нека буде борба непрестана!

 

НАПОМЕНА: Пошто нисам у могућности да одмах контролишем уплате, по сазнању да је уплата стигла од било каквих особа, удружења и организација које се баве илегалним и коруптивним активностима, или активностима које урушавају владавину права и правде, исте ће бити враћене.

 

Небојша Вукановић