Вукан у Цугу демаскирао превару Батагон

Кад већ неће полиција, правобранилаштво и институције Републике Српске, народни посланик Небојша Вукановић је отишао до швајцарског града Цуга како би демаскирао превару и операцију Батагон, план власти и дворских тајкуна Републике Српске да овладају Алумином, али и осталим природним богатствима Српске.

У Батагону нису били расположени за разговор, а убрзо нас је позвао наводни власник, Далибор Матић, тврдећи да зграда у којој је смјештен Батагон вриједи 1,5 милијарди франака, и да Батагон има референце да преузме Алумину.

 

Матић тврди да иза Батагона стоје велики инвестициони фондови, те је пријетио тужбама уколико објавимо видео снимак сједишта Батагона без његовог знања. Ипак Матић је заћутао и одбио да каже ко су прави власници Батагона, да ли је и због чега у Швајцарској осуђен на затворску казну од 5 година, и смије ли доћи у Швајцарску!?

Батагон је демаскиран, а остаје да се види да ли ће Влада и премијер Радован Вишковић поднијети оставку јер је откривена велика и срамна завјера Владе и пљачка државних фирми и ресурса преко оф-шор компанија.

 

Небојша Вукановић