palpal

Вреле журке у кафићу СНСД у Српцу!?

Да је владајућа Партија права империја која се шири на све стране као епидемија и пошаст, црпећи као пијавица своју снагу из поробљеног народа, заробљене државе и њених институција, показује примјер из Српца. Тако је овај опустошени и обамрли градић на сјеверу Српске добио СНСД кафић.

Кад има све, ред је да владајући имају и свој црвени кафић у центру Српцу, у коме се до поноћи организују предизборне црвене корона журке, као и широм Српске, а међу активним учесницима су и градски инспектори који би, да је среће и правне државе,  требали да поштују законе умјесто што их грубо крше. Франкфурт има чувену улицу црвених фењера, а Србац је добио  црвену „Канцеларију за младе“!

Иако понижени јер годинама живе на ивици, пензионери и сиротиња су стуб власти и накарадног система. То потврђује и весела старица са црвеног корона бала у србачком СНСД кафићу, која радосно плеше, а питање је да ли је ујутро имала паштету у кући да скромно доручкује са својом породицом. И док се сиротиња радује из неколико чашица пива и ракије, уз мало мезе и печења на тањиру, бивши министар здравља Богданић није ни близу тако срећан, весео и насмијан иако је данас купио хотел „Бат“, бивши хотел Бистрица на Јахорини, кога је уништио контроверзни „Батагон“. Братски србачки клан и бивши директор Фонда здравственог осигурања Горан Кљајчин више воле и практикују инвестиције у иностранство.

Било би добро да из СНСД одговоре зашто свој кафић нису регистровали као угоститељски објекат већ „Канцеларија за младе“, како би избегли да плаћају порез, дажбине и обавезе држави? До када мисле да крше закон, не само избјегавају плаћање пореза већ крше мјере заштите становништва и ширења заразе у доба пандемије. Ваљда и весела сиротиња после мамурлука од јефтине брље и саламе мало мућне својом главом и размисли шта су узроци биједе и сиромаштва, исплатили се продати 4 године живота и будућност своје породице за неколико чашица ракије и точеног пива!?

 

Небојша Вукановић