palpal

Vjerni kerber Siniša Miloradov

Siniša Miloradov, glavni urednik Informativnog programa tzv „Javnog servisa Republike Srpske“, sinoć je vodeći „Specijal“ opravdao sva šefova očekivanja i pokazao zbog čega je postavljen na odgovornu uredničku funkciju. Ne samo da se Siniša M. ponašao kao advokat Milorada D, već je imao i ulogu tjelohranitelja koji bezobrazno upada u riječ, prekida goste i sagovornike ukoliko samo pokušaju da kažu ili pitaju nešto što nije po volji lažnog Oca nacije.                                  

Odmah na početku emisije Siniša Miloradov je prekinuo profesora Milojevića kad je počeo da govori o prevelikom zaduženju i lošoj ekonomskoj situaciji, pravdajući Dodika riječima „Profesore bila je velika ekonomska kriza od 2009. godine!

   I dok je novinar Žarko Marković pokušavao postaviti Dodiku pitanje o partijskom zapošljavanju u javnom sektoru, kerber Siniša Miloradov ga je odmah presjekao tvrdnjom „Na sjednici Narodne skupštine RS je potvrđeno da nije bilo zapošljavanja u javnom sektoru u ovoj godini“.                     

Svo Dodikovo licemjerstvo razobličava odgovor da je SDS u Gasku zaposlio u opštinu odbornika i dijete poginulog borca, pokušavajući valjda time da opravda partiokratiju, armiju SNSD-ovaca i neškolovanih botova koji su potopili javni sektor.

Uvodni prilozi i hvalospjevi režimu koje je pripremio Mišo Radaković bili su na nivou rada Nade Veletić i Siniše Miloradovog, i nabacivali su na smeč loptice Dodiku. Međutim Dodik nije mogao da stigne baš svaku, pa se vjerni kerber Siniša Miloradov trudio da vrati promašene loptice iz auta i ponovo ih smečuje. Tako je uporno tražio od Dodika da prokomentariše činjenicu da je Savez za promjene u Sarajevu blokirao 750 miliona maraka koje su bile namijenjene Republici Srpskoj!                                

Dodik je tokom emisije beskrupulozno u više navrata grubo obmanjivao i lagao gledaoce, između ostalog i tvrdnjama kako tobože nema nezaposlenih inženjera na Birou, što je krupna laž, te kako SNSD-a nije glasao za osnivanje Suda i Tužilaštva BiH već ga je nametnuo visoki predstavnik! To je takođe krupna laž i pokušaj podvale jer se dobro zna da su upravo poslanici SNSD-a predvođeni predsjedavajućim Nikolom Špirićem, skupa sa Šefikom Džaferovićem, glasali za Zakon o Sudu i Tužilaštvu BiH. Da bi prekinuo nezgodnu temu Siniša Miloradov prekida novinara Markovića i kaže kako su letci i plakati u Vlasenici, i optužbe na račun Dragana Mektića i Aleksandre Pandurević, otkrili na koji način funkcioniše BH pravosuđe!?    

Pred kraj emisije Siniša Miloradov izražava žal što je 2 sata malo vremena za ode hvalospjeve lažnom Ocu nacije, i što se nije stiglo govoriti o još mnogim dobrim stvarima koje su urađene poput Fonda solidarnosti, zakona, humanitarnog rada, Roditeljske kuće i rekonstruisanih bolnica…

Zanimljivo je da niko  nije pitao Dodika da prokomentariše sankcije SAD Dodiku, iako su upravo one obilježile početak godine koja je na izmaku, ali je snishodljivi poltron Siniša M pitao Dodika zašto nekima u Republici Srpskoj smeta što se ON, predsjednik, godišnje sa Putinom sataje 5 do 6 puta!?     

                            

 

Sudeći po poniznom slugi i kerberu Siniši M, predsjednik Putin je bliži sa Dodikom nego sa Šojguom ili Medvedevim.

Vrijeme podvala, obmana, laži i manipulacija ušlo je u zenit, a skidanje Siniše Miloradovog, drugih slugu i kerbera sa tv ekrana, napokon će značiće početak dekontaminacije i obnove napaćenog naroda, države i društva.

Nebojša Vukanović