Visoke škole trgovca i urednika RTRS-a Siniše Mihajlovića?

Siniša Mihailović, alijas Dnevna doza Dobija i prljavštine, Dodikov glavni i odgovorni urednik Informativnog programa RTRS-a, jedan je od najvećih kerbera režima. Pod njegovom, i palicom direktora Draška Milinovića, RTRS je prvo dotakao, a onda i probio dno, jer tako prljava medijska propaganda, kampanja i javno linčovanja do sada nisu viđeni na ovim prostorima.

No, možda sramno ponašanje Dodikovih udvorica nije ni veliko iznenađenje, imajući u vidu da su sa skromnim i sumnjivim obrazovanjem  došli na visoke funkcije, kako bi osramotili i uništili Javni servis Srpske. Prema mojim saznanjima, Siniša Mihailović je trgovac koji je naknadno „diplomirao“ na prestižnom Koledžu u Ljusini kod Krupe na Vrbasu.

Siniša Mihailović,rođen 1970.godine, treba da odgovori javnosti da li je završio Srednju trgovačku školu, smjer prodavac, a potom 2012. godine stekao zvanje „bečelera“ menadžmenta na Koledžu za industrijski i poslovni menadžment, sa pravom javnosti, u Ljusini kod Bosanske Krupe. Mihailović, žedan znanja, obrazovanja i napredovanja,  stekao je na NUBL-u 2017. zvanje magistra politikologije!

Odgovore smo pokušali dobiti na prestižnom Koledžu u Ljusini, ali dekan i profesori se nisu javljali niti odgovorili na mail, vjerovatno zauzeti predavanjima i ispitima, pa se nadam da će Siniša M. odgovoriti na postavljena pitanja, reći gdje se školovao i usavršavao da bi došao do mjesta glavnog urednika IP RTRS-a?

 

Nebojša Vukanović