Više kose nego pameti, ali opomene shvatiti ozbiljno

Kad vidim ko sve savjetuje Dodika, od Dragana Tesle Vučetića, Ćurguza, Ćeranića do mlađanog Srđana Perišića, pomislim da je još i dobar kakvim se šizogenih strukturama okružio. Sa kim si, takav si, i Dodik se svjesno okružio laskavcima,  mediokritetima, folirantima, neznalicama i poslušnicima, i međ 20 savjetnika nema nijednog ozbiljnog i razumnog intelektualca koji bi ga upozorio na opasan put kojim je krenuo

Mlađani savjetnik Perišić dao je jednu vrlo opasnu izjavu, o mogućnosti likvidacija opozicionih lidera, koju treba shvatiti maksimalno ozbiljno, i vjerovatno je ona plod razgovora i razmišljanja čelnika namaradnog režima, ogrezlog u sve vrste organizovanog kriminala.  Moguće je da Perišić ima više kose nego pameti, ali njegova upozorenja treba shvatiti makdimalno ozbiljno.

 

Perišić nije nikakav savjetnik, niti ga neko šta pita, već plaćeni megafon koji priča ono što Dodik misli, gostuje po režimskim televizijama, od Pinka do RTRS-a do ATV-a, i plaši građane pričajući ono što mu Šef kaže. Prijetnje nas neće uplašiti, ali upozorenja treba shvatiti ozbiljno, da se ne ponove slučajevi kao što su pokojni  David ili Milan Vukelić.

 

Nebojša Vukanović