Више косе него памети, али опомене схватити озбиљно

Кад видим ко све савјетује Додика, од Драгана Тесле Вучетића, Ћургуза, Ћеранића до млађаног Срђана Перишића, помислим да је још и добар каквим се шизогених структурама окружио. Са ким си, такав си, и Додик се свјесно окружио ласкавцима,  медиокритетима, фолирантима, незналицама и послушницима, и међ 20 савјетника нема ниједног озбиљног и разумног интелектуалца који би га упозорио на опасан пут којим је кренуо

Млађани савјетник Перишић дао је једну врло опасну изјаву, о могућности ликвидација опозиционих лидера, коју треба схватити максимално озбиљно, и вјероватно је она плод разговора и размишљања челника намарадног режима, огрезлог у све врсте организованог криминала.  Могуће је да Перишић има више косе него памети, али његова упозорења треба схватити макдимално озбиљно.

 

Перишић није никакав савјетник, нити га неко шта пита, већ плаћени мегафон који прича оно што Додик мисли, гостује по режимским телевизијама, од Пинка до РТРС-а до АТВ-а, и плаши грађане причајући оно што му Шеф каже. Пријетње нас неће уплашити, али упозорења треба схватити озбиљно, да се не понове случајеви као што су покојни  Давид или Милан Вукелић.

 

Небојша Вукановић