Velika tribina u Gacku

Sinoć je u gatačkom Domu kulture, u organizaciji lokalnog PDP-a, održana veoma uspješna tribina opozicije na kojoj se okupio veliki broj građana ovog hercegovačkog mjesta.

Na tribini su govorili poslanici opozicije u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jelena Trivić, Ljubo Krunić i Nebojša Vukanović, delegat u Vijeću naroda Republike Srpske Vukota Govedarica i zamjenik načelnika opštine Gacko Radojica Antunović (uskoro video govora Jelene Trivić i drugih učesnika, dok se postavi na YouTube).

Na skupu se govorilo o tome kako napraviti zaokret u društvu, zaustaviti sveopšte propadanje i sistematsko razaranje Republike Srpske, šta uraditi da bi se prekinula izolacija i iskorištavanje istočne i stare Hercegovine, koja je postala izolovano slijepo crijevo i zaostala kolonija u koje se teško dolazi lošim putevima, i iz koje se izvlače desetine miliona maraka iz elektro-energetskog sektora i prekomjerne sječe šume.

Hvala Gačanima na još jednom veoma toplom i sračnom dočeku, nadam se da ćemo uspjeti donijeti preokret i opravdati očekivanja.

Sutra u 14 časova sam u Bileći, razgovaraću sa građanima na Trgu u centru grada, a popodne najava sa više detalja. Neka bude borba neprestana!

 

Nebojša Vukanović