Величанствени

England go home! Звезда је синоћ декласирала вицешампиона Европе, велики Ливерпул, и још једном показала да се са генијалним тренером Милојевићем враћа на старе стазе успјеха. Све је било одлично и прошло без иједног инцидента, од атмосфере, игре, голова, резултата до навијања и кореографије делија.

Лично осјећам велико задовољство сваки пут када побиједимо Енглезе, а Нијемац Јирген Клоп, тренер Ливерпула, показао је да је прави и велик господин. Прво је изоставио Шаћирија и није га довео у Београд, а потом на Маракану изашао и водио свој тим са „Наталијом рамондом“ како би одао признање више од милион Срба погинулих у Првом свјетском рату. Осим што су дисциплиновани, педантни и упорни, Нијемци знају показати сјајне манире, и Енглези ће много тога сигурно да науче од Јиргена Клопа.

   Звезда је много више од спортског клуба, она је једна од институција нашег народа. Као феникс се дигла из пепела, и надам се да ће то бити и почетак наше обнове. Посебан поздрав свакако треба упутити нашој браћи из Книна, који су нажалост расељени широм свијета, али без њихових Борјана и Дегенека тешко би Звезда постизала овакве успјехе.

 

Небојша Вукановић