Вечера и дебакл Луке и Мика у Ластви

Чувена партијска предизборна прела Луке и његових црвених чауша су почела, и то од Ластве. Данима су локални челници СНСД-а у Ластви позивали Ластване на састанак и вечеру са Луком код домаћина Веса Косовића у селу Брештани, али ако се по јутру дан познаје СНСД би у новембру могао доживјети прави дебакл.

Локални челници СНСД, Јанковић и Вучуревић, успјели су некако окупити једва 10-ак мјештана, а бојкот је показао колико је народ незадовољан радом локалне власти која за 4 године није испунила ниједно обећање нити је урадила нешто да побољша живот и задржи народ у Ластви. Лука је са собом повео кума Мика и приколицу Грубача, обећао да ће пружити 1,5 километра асфалта од Брештана према Јазини, те у 4 ока посао неким „опозиционарима“ како би их превео на своју страну, а није свјестан да ће га управо  папци скупо коштати. Цијели СНСД је таоц папака и издајника, од Ковача до Славкових ПДП узданица и јуноша,  који су награђени пословима и синекурама за вјероломство, док су стари чланови и одани СНСД маргинализовани одбачени на страну.

   Понижење и гажење старих и оданих чланова СНСД, као Добру 2012. године,  вратиће се Луки и Мику у новембру као бумеранг, а дебакл и тужни скуп србенди у Ластви то јасно најављује.

 

Небојша Вукановић