palpal

Večera i debakl Luke i Mika u Lastvi

Čuvena partijska predizborna prela Luke i njegovih crvenih čauša su počela, i to od Lastve. Danima su lokalni čelnici SNSD-a u Lastvi pozivali Lastvane na sastanak i večeru sa Lukom kod domaćina Vesa Kosovića u selu Breštani, ali ako se po jutru dan poznaje SNSD bi u novembru mogao doživjeti pravi debakl.

Lokalni čelnici SNSD, Janković i Vučurević, uspjeli su nekako okupiti jedva 10-ak mještana, a bojkot je pokazao koliko je narod nezadovoljan radom lokalne vlasti koja za 4 godine nije ispunila nijedno obećanje niti je uradila nešto da poboljša život i zadrži narod u Lastvi. Luka je sa sobom poveo kuma Mika i prikolicu Grubača, obećao da će pružiti 1,5 kilometra asfalta od Breštana prema Jazini, te u 4 oka posao nekim „opozicionarima“ kako bi ih preveo na svoju stranu, a nije svjestan da će ga upravo  papci skupo koštati. Cijeli SNSD je taoc papaka i izdajnika, od Kovača do Slavkovih PDP uzdanica i junoša,  koji su nagrađeni poslovima i sinekurama za vjerolomstvo, dok su stari članovi i odani SNSD marginalizovani odbačeni na stranu.

   Poniženje i gaženje starih i odanih članova SNSD, kao Dobru 2012. godine,  vratiće se Luki i Miku u novembru kao bumerang, a debakl i tužni skup srbendi u Lastvi to jasno najavljuje.

 

Nebojša Vukanović