Ватрени пољубац и природни блуд

Колико страсти, емоција и жара у ватреном пољупцу О. Петровића и Милорада Додика! Све около је прштало и горило, и не вјерујем да је Обрен у скорије вријеме овако страсно и снажно загрлио и пољубио неку од својих љепших половина. Неко ће помислити да се ради о против природном блуду, али гријеше јер је излив емоција потпуно природан, нормалан и очекиван. Додик као магнет привлачи сво смеће и отпад, па не треба никог да чуди што је усисао Обрена, Стевандића, Бањца и остало смеће, криминалце и удбашке структуре из СДС-а и опозиције. За сада је нејасно да ли ће се Цицко и Мићо Мићић одазвати на Обренов зов на колективну љубавну сеанси.

Додик сада спроводи план гушења свих група и странака око себе које потпуно не контролише, и које би могле да га угрозе. У току је процес подјеле или преузимања СДС-а и ДНС-а. Прво Додик покушава да на чело ових странака доведе Обрена Петровића и Недељка Чубриловића, а уколико му то не пође за руком онда ће доћи до цијепања ових странака и превођења контролисаних структура под окриље Мафије и СНСД-а. Добар дио прећи ће у поуздану филијалу СКЦ, Скупину Коња из Црквене Ненада Стевандића, а дио ће временом направити природну фузију са СНСД-ом. Циљ је све странке спустити испод 10 процената, како би Мафија на власти владала вјечно без ограничења.

Злоупотребљавајући све заробљене институције Додик и СНСД расту као малигни тумор црпећи све здраве структуре у друштва. Питање је хоће ли малигни тумор СНСД са метастазама, Обреном, Васићима и Стевандићима, уништити Републику Српску, или ће се народ некако одбранити од великог зла које га је напало. Тешке болести се не лијечење андолима, и зато су потребни радикални потези како би се злу стало у крај.

Небојша Вукановић