Увести Регистар папака као и педофила

Трули задах свеопштег пропадања, настао распадањем политичког система Републике Српске, бујањем свакојаког шљама, издајника, прелетача и папака, шири се Републиком  Српском. Од силног смрада и ужаса из земље народ бјежи масовно, и то највише млади, најбољи, најобразованији и најспосоннији, јер не могу више да издрже, гледају распадање и потпуну пропаст једног друштва.

Ћутљиви посланик Ристо Марић, јавности познатији као гробар Шума Српске, први и једини на свијети који је успио да сасјече силне шуме и богатство које је природа стварала вијековима и иза себе још остави дугове и минус који се мјери десетинама милона марака, постаје нови симбол бешчашћа, хипокризије, неморала и свега нељудског.

За свега десетак дана Марић је успио да буде двоструки папак, оде и врати се у наручје Петру др Ђокићу, и тако постане неморалнији чак и од свог страначког шефа. Марић је прво био „дисидент“ и са Скоком напао Ђокића да је криминалац, понављајући моје оптужбе, да би убрзо „преломио“ и вратио се у старо јато чим је видио да је Дачић спасио Ђокићеву главу а Додик пустио низ воду Скока и Селака. Врло извјесно да би се у Петрово наручје, како сам раније и најавио, ускоро могла вратити и Андреа Дорић, тако постати прва Ристова црвена пратиља неморала и бешчашћа.

Лудило нема краја. Мислим да би било добро и дајем приједлог да се направи један Регистар папака, издајника и превртљиваца Српске, као што рецимо има Регистар педофила, да он буде јаван, јер народ брзо заборавља а олош се толико намножила да је тешко похватати ко је гдје и када прешао. На гласачкким листичима требало би их посебно означити, па ако их народ воли нек изволи.

Спаса нам нема, пропасти нећемо!

 

Небојша Вукановић