Uskoro smjena Marka Rikala

Mala bara  puno krokodila. Ovih dana bilo je jako bitno u trebinjskoj gradskoj administraciji, i prema mojim saznanjima došlo je do žestokog sukoba gradonačelnika Mika dr Ćurića i načelnika gradskog Odjeljenja za urbanizam Marka Rikala, takođe kadra lokalnog SNSD-a, a pojedini tvrde da je žustra rasprava bila na ivici fizičkog sukoba.

Rikalo je suspendovan, a njegovu funkciju, kao vršioc dužnosti načelnika urbanizma, privremeno obavlja Snežana Prcović. O uzrocima i intenzitetu sukoba ima više različitih informacija, ali neću ništa da tvrdim dok ne budem imao provjerne informacije iz više izvora. Navodno povod za sukob je raspodjela stanova u zgradi koja se gradi u bivšoj kasarni, korupcija, neslaganje oko sječe parka kod autobuske stanice..

    Sve u svemu ovo je jedan od najgorih i najlošijih sastava gradske administracije u zadnjih 20 godina, za 4 godine aktuelna vlast Ćurića i kuma Luke Petrovića nije napravila ništa, potrošili su gotovo 120 miliona maraka kroz 4 godišnja budžeta a da nisu napravili ni trotoar, i iskreno nadam se da će ih zbog toga Trebinjci kazniti na izborima. 

 

Nebojša Vukanović