Ускоро смјена Марка Рикала

Мала бара  пуно крокодила. Ових дана било је јако битно у требињској градској администрацији, и према мојим сазнањима дошло је до жестоког сукоба градоначелника Мика др Ћурића и начелника градског Одјељења за урбанизам Марка Рикала, такође кадра локалног СНСД-а, а поједини тврде да је жустра расправа била на ивици физичког сукоба.

Рикало је суспендован, а његову функцију, као вршиоц дужности начелника урбанизма, привремено обавља Снежана Прцовић. О узроцима и интензитету сукоба има више различитих информација, али нећу ништа да тврдим док не будем имао провјерне информације из више извора. Наводно повод за сукоб је расподјела станова у згради која се гради у бившој касарни, корупција, неслагање око сјече парка код аутобуске станице..

    Све у свему ово је један од најгорих и најлошијих састава градске администрације у задњих 20 година, за 4 године актуелна власт Ћурића и кума Луке Петровића није направила ништа, потрошили су готово 120 милиона марака кроз 4 годишња буџета а да нису направили ни тротоар, и искрено надам се да ће их због тога Требињци казнити на изборима. 

 

Небојша Вукановић