palpal

Upozorenje Srbijagasu i direktoru Bajatoviću na pokušaj prevare Miloša Stevanovića

Od Diane Jović Cvjetinović, bivše vlasnice privatne firme „Shop and go“ koja tvrdi da je žrtva prevare bijeljinskog advokata Miloša Stevanovića, sa kojim vodi sudski spor, dobili smo pismo kojim ona upozorava rukovodstvo Srbija-gasa i direktora Dušana Bajatovića na novi pokušaj milionske prevare banjalučkog advokata preko bankarskih mjenica. Pismo prenosim u cjelosti, kako bi nadležni ispitali slučaj i provjerili iznesene činjenice, a o Milošu Stevanoviću i njegovim mutnim poslovima, bankarskim kreditima i vezama sa političarima pisaću uskoro opširnije.

   Poštovani,
Izvinite molim Vas na smetnji, ali jako bitno, kako za mene tako i za Srbija Gas…
Znate već da nas je prevario tzv. advokat Miloš Stevanović iz Bijeljine, dug je trenutno dostigao iznos od cc 1.200.000 km = cc 600.000 €, sto nas je dovelo u jako veliki finansijski problem i nestabilnost u poslovanju..
Mi smo u sudskom sporu sa njim koji dobijamo garantovano, ali on dobija na vremenu jer oteže sa ročištima..
Podnijeli smo sve moguće prijave protiv njega,i Upravi za teški i organizovani kriminal, koja je angažovala i uključila i SIPU jer ima dovoljno i previše djela i prevara, tako da je SIPA nadležna i oni ga obrađuju i pokreću istragu protiv njega, ne samo za nas slučaj prevare već i za prethodne 4-5 firme koje je zatvorio i stavio u stečaj, a na kojima je ostavio multimilionske kredite, za koje sve imamo dokaze i priloženi su u svim prijavama..
Miloš je zastupao Novi Sad Gas,i za taj posao im je na potpisivanju ugovora bio žirant u iznosu od 1 milion maraka, ali je odmah po potpisivanju zaradio i u dogovoru sa njima naplatio svoj novac i izvukao 2-3 mil kroz neregularne radnje, i samim tim anulirao svoje sudužnistvo ka njima, iako se i dalje vodio kao sudužnik po kreditu..
Kredit je par puta reprogramiran, jer mu je prijetila blokada računa, i on stupa u kontakt i pregovore sa g-dinom Dusanom Bajatovicem, lažira papire i dokumentaciju, njega uspjeva da izmanipulise kao i mene i mnoge koje je prevario za ogromne novce, Dusan ga angažuje za svog savjetnika, tako bar Milos placa novine i medije da to objavljuju,a zatim Miloš, nadajuci se da ce se ugovor Srbija Gas-Novi Sad Gas realizovati u svakom momentu, šalje NEREGULARNU DIVLJU MJENICU blokadu u MF banku na iznos od nepostojeća 2,5 mil km cc 1.250.000 € u nadi da će to promaći gosp. Dušanu, i da će, kao i mnogo puta prije, iz toga izaći dobro naplaćen a neotkriven..
Kao što ima moje blanko potpise i sa pečatom i bez, tako ima i blanko potpise i od Jove Vojinovica iz Novi Sad Gas, i zloupotrijebio ih je na taj način da izvuče nepostojeći dug i pokrade Srbija Gas za 2,5 mil km..
Ja bih Vas zamolila ako postoji ikakva mogucnost da dodjem do Dusana Bajatovica što prije, ako može sutra, prekosutra, da ponesem sve podatke o svim njegovim firmama koje je ugasio,o milionskim nevraćenim kreditima, o svim prevarama, kao i o mom slučaju i sporu koji vodim protiv njega..
Takodđ bih mu dostavila i prijave za Kriminalističku policiju, organizovani teški kriminal, Advokatskoj Komori, kao i za SIPU…
Molim Vas ako možete da me spojite sa Dušanom Bajatovićem, samo pola sata mi treba, da mu objasnim o kome i čemu se radi, i problemima koji ga tek čekaju.. Mjenica je predata u MF banku tek nakon potpisivanja ugovora sa Srbija Gasom, znači treba ISPITATI KOMPLETNO POTRAŽIVANJE OD 2,5 mil PO TOJ MJENICI JER DUG JE NEREGULARAN, I MILOŠA STEVANOVIĆA JER SU FAKTURE NAKNADNO IZDAVANE I RETROAKTIVNO ZADUZIVANE, A BLANKO PUNOMOĆI ZLOUPOTRJEBLJENE !!!!
Treba ispitati i g-dina Jovu Vujinovica iz Novi Sad Gasa da li taj dug postoji, a NARAVNO DA NE POSTOJI jer je Miloš Stevanović i njega PREVARIO.
Ne tražim sastanak iz ljubavi prema Dušanu, već iz ogorčenosti jer sam prevarena od strane Miloša, egzistencija moje porodice i 4 djece je totalno narušena, i želim da bar dalje stopiram njegove nečiste radnje dok ga SIPA ne uhapsi..
Ako me g-din Dušan ne moze primiti na sastanak, ako je zainteresovan da mu pošaljem prijave da mi date njegovu mail adresu, ali zaista i od srca Vas molim da mu prenesete ili proslijedite ovu poruku, i da pokušate samo da mi zakažete sastanak sa njim bar na pola sata…
Hvala Vam na razumjevanju, nadam se što skorijem Vasem odgovoru,
Unaprijed zahvalna,
                                                   Diana Jović Cvetinović