palpal

Umjesto odgovora Staši Košarcu

stasa kosarac.jpg

Umjesto odgovora Staši Košarcu

Sto puta ponovljena laž postaje istina, a Fabrika laži, mržnje i zla zvana RTRS, te ostali režimski mediji, svakodnevno ponavljaju laži i spletke pripremljene u Kabinetu lažnog Oca nacije kako bi manipulisali građanima. Uvaženi poslanik Košarac jedan je od najvažnijih protočnih organa preko koga Dodik najčešće ispušta fekalije u javnost i kontaminira javno mnenje.

Davno sam prestao da se pravdam i objašnjavam, posebno konvertitima i lažnim patriotima poput Košarca i ostalih koji sada glume velike Srbe i zaštitnike Republike Srpske, a 2005. godine je kao član Asocijacije 2005. sa Šahbazom Džihanovićem, Mirkom Pejanovićem, Slavom Kukićem i Vehidom Šehićem predlagao izmjene Dejtona i novi Ustav građanske BiH bez entiteta, sa predsjednikom i Vladom BiH, Vrhovnim sudom i pet multinacionalnih regija, Sarajevskom, Mostarskom, Zeničkom, Tuzlanskom i Banjalučkom.

Multiuetični Staša je mutirao, ali je zadržao manire beskrupuloznog manipulatora Da je istina to što govori, ja bih davno bio u okovima jer ne vjerujem da bi Režim prema meni imao imalo milosti. Protiv mene do sada pokrenuto 10 raznih sudskih procesa za naošenje duševnih bolova, popisivanjem i otimanjem stvari po kući i maltretiranjem roditelja vrši se pritisak na moju porodicu, i da režim i njegove sinekure imaju bar jedan dokaz za bilo šta ne treba sumnjati da bih davno bio u okovima sa povezom na ustima i lisicama na rukama kako ne bi mogao da pišem i govorim o važim zlodjelima. Nesrećni udbaš Dževad Galijašević podnio je protiv mene Krivičnu prijavu MUP-u Srpske jer sam navodno rušio ustavni pored otkrivajući kako Milorad Dodik pere novac i gradi po Banjaluci, pa ako su imali bar neku indiciju i dokaz što me Dodikova partijska milicija nije saslušala i procesuirala?

Ponosan sam na činjenicu da su dvojica razbojnika završila iza rešetaka nakon što sam došao do novih dokaza o kriminalu i zlodjelima režima, a među njima i dvostruki Dodikov kum Mile Radišić. Još jednom pod punom moralnom i materijalnom odgovornošću tvrdim da je Milorad Dodik suvlasnik zgrade „Grand trade“ u centru Banjaluke, i da je u njenu izgradnju uložio 15 miloiona maraka tako što je oprao novac preko preko Ljube Čubića i firme „Niskogradnja“ u banjalučkom naselju Obilićevo. Naime grad Banjaluka dodijelio je zemljište Miletu Radišiću u Obilićevu za svega 100 000 maraka, a Radišić ga je potom fiktivno prodao Ćubiću za 5,5 miliona maraka, a radilo se o novcima Milorada Dodika koji je na ovaj način oprao prljav novac i uložio u zgradu koju je iznajmio M.tel plaćajući Dodiku i Radišiću mjesečni zakup 400 000 maraka.

Iako sam ga u više navrata pozvao da skupa odemo na poligraf i da se utvrde veze između njega, Grand trejda i kuma Mileta Radišića, Milorad Dodik uporno ćuti i nikada nije želio odgovoriti na koji način je uložio novac i postao suvlasnik zgrade vrijedne 60 miliona maraka u centru Banjaluke.

Bilo da se radi o Draganu Vučetiću, pranju novca preko „Nikole Tesle“, Elektroprivrede, HET-a ili gatačke Terme, protiv mene je uvijek bila pokrenuta medijska lavina i vođeni montirani sudski procesi zbog nastupa u javnosti, ali sam na kraju uvijek izlazio kao pobjednik jer sam govorio istinu. Pravda i istina su spore ali dostižne, i siguran sam da će se vrlo brzo dokazati da govorim samo istinu, i da će, nakon što država oduzme banditima zgradu „Grand trejd“ i prihoduje najmanje 60 miliona maraka u budžet, odati javno prizanje, a Košarac i ostali čistiti okolni Picin park u Banjaluci kako bi društveno-korisnim radom okajavali grijehe zbog kontaminacije nacije i društva, i članstva u kriminalnoj zločinačkoj organizaciji koja je Republici Srpskoj nanijela štetu veću od mnogih okupatora u prošlosti.

Da svi oni koji se bore protiv režima rade sveti posao i ispunjavaju amanet koji nam je ostavio veliki Njegoš govore i stihovi iz Gorskog vijenca.. „svijet je ovaj tirjan tirjaninu, a kamoli duši blagornodnoj, al tirjanstvu stanut nogom za vrat, privoljeti ga poznaniju prava, to je ljudska dužnost najsvetija“

Nebojša Vukanović