palpal

ULTIMATUM Miko izlazi ODMAH napolje iz Skupštine grada sa brojanja ili ću pozvati narod na ulice

Centralna izborna komisija naredila je danas ponovo prebrojavanje glasova sa 11 Biračkih mjesta u Trebinju sa kojih podaci nisu unešeni u Bazu podataka CIK-a BiH zbog nepoklapanja i sumnji u izborne i postizborne manipulacije.

Oko 17.30 dobio sam poziv od Gradske izborne komisije Trebinja da će u 18 časova početi ponovno brojanje i da pošaljem dva posmatrača da prate i kontrolišu proces kontrolnog brojanja. Ipak brojanje je prekinutu, iz GIK-a tvrde da ne treba brojati glasove ponovo, iako postoji jasna naredba CIK-a BiH, a prema mojim saznanjima brojanje je obustavljeno po usmjenoj naredni gradonačelnika Mirka dr Ćurića. On ne smije kao kandidat prisustvovati brojanju i miješati se u izborni proces, kao ni moji kandidati koji su večeras udaljeni iz Skupštine grada Trebinja.

Miko odmah, ali ODMAH napolje iz Skupštine grada ili ću pozvati narod i pristalica da se okupe o blokiraju centar grada. Očito da su pokušali ukrasti glasove i neki mandat i sada se boje da će biti otkriveni, pa u panici pokušavaju prikriti tragove. Nema popuštanja i bolje je da odmah izađe i da glasove i vreće počnu normalno da se prebrojavaju kako ne bi bilo problema i komplikacija.