palpal

U strahu su velike oči – što je gradonačelnik Ćurić nervozan i uplašen?

Umjesto da odgovori zbog čega je nezakonito prebacio gotovo pola miliona maraka iz gradskog budžeta na račun FK Leotar, gradonačelnik Trebinja pokazao je veliku nervozu i strah, pričao nepovezane gluposti na konferenciji za novinare i branio se lažima kako mu je dozvoljeno da unutar odjeljena relocira 5% sredstava. Ćurić je samovoljno „relocirao“ više od 100% sredstava za finansiranje sporta, pa se nemuštim pokušajem odbrane još više ukopao i potonuo u živo blato.

Nervozno, vidno uplašeno i nepovezano pričanje o Srebrenici, vojsci, turistima i kamerama, na konferenciji za novinare, na koju je zabranio dolazak meni i odborniku Đorđu Vučiniću, govori više od hiljadu riječi jer su u strahu velike oči.

I zatvor je za ljude, i ne znam što je gradonačelnik previše nervozan i uplašen, jer sam ga davno dobronamjerno upozorio gdje će završiti ako bude marioneta i slijepo slušao kuma i mentora Luku Petrovića. Poslije potpisivanja nema kajanja!

Pogledajte reakciju na press Mirka Ćurića i njegovih saradnika, koji prenosim u cjelosti u cilju objektivnog informisanja javnosti iako mi je na konferenciju za novinare bio zabranjen pristup, kao i moju reakciju na nepovezano lupetanje uplašenog gradonačelnika koji je izgleda tek nakon podnošenja Krivične prijave Okružnim tužilaštvu postao svjestan šta je uradio i kako ga je kum Luka žrtvovao kako bi spasio svoju glavu i prikrio tragove razaranja FK Leotar dok ga je pustošio na funkciji predsjednika.

Detaljnije u video prilogu ..

 

Nebojša Vukanović