У посјети Грабу и Зупцима

Јутрос смо били на Грабу и на Зупцима, са мјештанима разговарали о раду Аграрног фонда, помоћи пољопривредницима и откупу вишкова произведене хране, те проблему наплате путарине на путу ка Херцег Новом, која негативно утиче на кретање људи. Након промјене власти у Црној Гори можда постоји могућност да се концесија скрати а наплата путарине престане и прије 2028. године, када истиче Уговор Владе Црне Горе и Вука Хамовића, што би допринјело развоју и зближавању Требиња и Зубацс са црногорским приморјем.

Умјесто да помаже развој села, подстиче производњу хране и помаже рурални развој, Аграрни фонд града Требиња служи искључиво за манипулисање народом и јавности, куповину гласова и јефтиних политичких поена, а резултат трошења великих буџетских средстава на повећање пољопривредне производње је раван нули.

Иако има вишак запослених и највише новаца троши на плате запослених, углавном чланова и активиста владајућег СНСД-а, ових дана у Аграрни фонд треба да дође нових 6 радника, а Мирко Ћурић и у друге установе и јавна предузећа наставља са запошљавањем партијских активиста у предизборној кампањи како би злоупотребом јавних институција и политичком корупцијом дошао до гласова. О овим злоупотребама ускоро више детаља.