palpal

U centru Bijeljine zapaljeno vozilo Andriji Kuliću!?

Noćas, oko 22.25 časa, za sada nepoznate osobe podmetnule su požar i zapalile u centru Bijeljine, u Ulici neznanih junaka broj 9, putnički automobil „reno klio“ vlasništvo Andrije Kulića, savjetnika bivšeg ministra bezbjednosti Dragana Mektića, bivšeg direktora Pavlović banke i člana Uprave zvorničke Alumine. Vozilo je potpuno uništeno u požaru, a materijala šteta je velika.

Vatrogasci su intervenisali i ugasili požar, koji se srećom nije proširio na ostala vozila, a policija vrši uviđaj kako bi se utvrdio eventualni uzrok i počinioci. Kulić kaže da ne zna ko stoji iza napada i da nije imao prijetnji. „Automobil je zapaljen, vjerovatno prvo je isprskan i polit benzinom pa je izazvan požar. Ne znam ko bi ovo mogao da uradi i koji su motivi, jer nisam imao nikakve prijetnje niti upozorenja u poslednje vrijeme. Obavljao sam brojne funkcije, istraživao i ukazivao na kriminal, borio se protiv korupcije i vrlo moguće da sam se tako nekom i zamjerio, ali ne znam ko bi to mogao biti“

 

Ostaje da se vidi da li će policija pregedom kamera i istragom utvrditi ko je počinilac i koji su motivi paljenja automobila, jer je ovaj događaj uznemirio i uplašio stanare okolnih zgrada i građane Bijeljine.

 

Nebojša Vukanović