Тужни скуп

Понекад фотографије говоре много више од стотина ријечи, колумни, пресс конференција и изјава. Тужна лица, погнуте главе и тешка погребна атмосфера на сједници Градског одбора СНСД-а Требиње, којој је присуствовала и Жељка Цвијановић, најбоље говори каква атмосфера влада у овој странци, и колико је чак и функционере срамота и стид што су дио Партије и организације која је потпуно до темеља уништила Српску. Чак се није могао видјети ни изнуђениивјештачки осмјех пред камерама и објективима дворских новинара, и свима је јасно колико је сати. Погнуте главе и поглед у страну показује не само колико су сви свјесни тежине ситуације, већ и да је неким остало мало нечег људских у себи док још имају осјећање стида и гриже савјести.

Слична тешка атмосфера влада и код коалиционих партнера, попут папака из Разјединитеља Српске, када су се први и потоњи пут окупили на конференцију за новинаре како би обзнанили политичку корупцију.

Како су сијали, тако ће пожњети, а иако бахатошћу показују неку снагу, сат полако али сигурно откуцава, и све је ближе дан када ће се накарадни систем преко ноћи урушити као кула од карата, јер је атмосфера одавно сазрела а понижени и потлачени чекају прилику са кажу ДОСТА ЈЕ!

 

Небојша Вукановић