Tribina u mraku, Miko zaključao Mjesnu zajednicu Gorica

Da je Trebinje klonulo u potpuni mrak i tamu govori činjenica da je večeras održana prva tribina Saše Borjana, ali umjesto u prostorijama Mjesne zajednice Gorica, kandidat se građanima obratio ispred zgrade jer su vrata bila zaključana. Skup je uredno u četvrtak zakazan i prijavljen gradskoj administraciji, ali je Miko Ćurić odlučio da na maksimalno prljav i podmukao način opstruiše protivkandidata zloupotrebljavajući funkciju zamjenika gradonačelnika. Odgovorno lice iz Mjesne zajednice Gorica, istaknuti aktivista SNSD-a, navodno nije u Trebinju i tobože niko nema drugi ključ, pa niko od predstavnika grada nije želio da otvori prostorije MZ Gorica.

Tribina, kojoj je prisustvovalo stotinjak mještana Gorice, održana je na otvorenom ispred prostorija, a pored Saše Borjana obratili su se i Branislav Borenović, Mladen Ivanić, Dragan Ćuzulan, te poslanici Ljubo Krunić i Nebojša Vukanović.

Zatvorena vrata i mrak samo simbolično pokazuju kakvo je trenutno stanje u Trebinju i Republici Srpskoj, i koliko je važno da dr Borjan 17-og februar upali svjetlo i rastjera sile mraka. Uskoro ću objaviti video snimak sa prvog skupa, a nadam se da će Trebinjci shvatiti da kakvim zlom i crvenim ustašama imaju posla, i koliko je važno da se oslobode straha i skinu jaram sa vrata 17-og februara.

 

Nebojša Vukanović