Трибина опозиције у Приједору без Вукана

Иако је најављено, Небојша Вукановић данас неће вечерас говорити и учествовати на трибини опозиције под називом  „Доста је њихове силе“ у Приједору, како је то најављено. Много ме је Приједорчана звало и питало да ли вечерас долазим, али сам ја посланику Милану Тубину и организаторима одмах на почетку рекао и најавио да данас никако не могу бити у Приједору, јер имам доста обавеза у Херцеговини.

Јуче је био за мене веома важан дан у требињском Кадилуку званом Основни суд, идуће седмице је нови велики обрачун и главно рочиште по другој тужби Илије Таминџије, на које треба да дођу и важни свједоци из иностранства, па са градоначелника Миком др Ћурићем, тако да никако нисам у могућности да вечерас будем у Приједору.

Група младих СДС-а као и доста Приједорчана звало ме је претходних мјесеци и питало кад ћу доћи и организовати трибину, разговор и дружење са грађанима, многи су ми јуче и претходних дана писали, па да ме би било забуне и неспоразума ред је да обавјестим грађане да нећу вечерас доћи, али и јавно обећам да ћу најдаље до средине фебруара у Приједору на трибини разговарати са Приједорчанима, јер је то и раније било најављено у организацију младих СДС-а.

Пуно среће колегама вечерас, уз срдачан поздрав Приједорчанима и поруку да се сигурно видимо ускоро. Нека буде борба непрестана!

 

Небојша Вукановић