Trebinjski zavjetnici i udbaši

trebinjski zavjetnici.png

Trebinjski zavjetnici i udbaši

Jedini posao koji uspješno rade vlasti u Republici Srpskoj je duboka podjela naroda, kontaminacija uma, građana i društva. To potvrđuje i osnivanje tzv „Zavjetnika“ u Trebinju. Grupica članova i aktivista SNSD-a zavjetovala se Lakiju Lučijaniju Petroviću da će za njega i njegovu predstojeću kampanju odrađivati prljave poslove, botovskim komentarima kontaminirati javni prostor na internetu, te veličati Dodika i Lakija kako su oni tobože velike patriote koje se bore protiv izdajnika.

Da je sve izrežirano u kuhinji gradonačelnika i gen-seka Petrovića potvrđuje činjenica da je za predsjednika tzv „Zavjetnika“ u Trebinju postavljen Nemanja Stolica, mlađani radnik Elektroprivrede RS i bivši predsjednik Mladih SNSD-a Trebinje. Kao što bahati Laki ne pokušava da prikrije kriminal i izvlačenje novaca iz elektro-energetskog sistema, tako se imenovanjem Stolice nije ni pokušalo bar malo prikriti kakve su stvarne namjere i planovi tzv trebinjskih „Zavjetnika“.
Zavjetnici iz Beograda već godinama imaju dobru saradnju sa Petrovićem i SNSD-om, redovno gostuju na RTRS-u, i po nalozima iz centrale Partije uporno hvale Dodika a njegove protivnike vrijeđaju najneprimjerenijim riječima.

Potomci starih udbaša danas rade isto što su radili njihovi očeci, samo su metode rada sofisticiranije. Koristeći stare udbaške metode, režim već godinama pravi spletke, podmetačine, osniva i iz crnih fondova finansira lažne desničarske organizacije, žutu štampu, portale i botove kako bi besmislnim spinovima kontaminirao društvo, te manipulisao slabije obrazovanim i nedovoljno upućenim dijelovima stanovništva.

Cijelo društvo, posebno društene mreže i internet portali, duboko su zagađeni fekalijama koje ispuštaju režimski botovi i plaćenici, i sigurno je da kontaminacija neće prestati sve dok režim ne padne sa vlasti. Čim se presijeku arterije kojima se iz elektro-energetskog sistema i javnih preduzeća finansiraju botovi, lažne patriote, portali i udruženja, nestaće motiv za ispuštanje fekalija. Tek tada se može očekivati početak procesa pročišćenja javnosti i društva od devijantnih pojava koje su uzrokovale velike probleme u društvu.

Nebojša Vukanović