TRAŽI SE: Mato Đaković

Đakovic Mato nestao sa Teleringa.jpg

TRAŽI SE: Đaković Mato

Pažnja, pažnja! Traži se Đaković Mato, bez traga i glasa misteriozno nestao prije 9 dana. Poslednji put viđen 17-og maja ove godine u studiju RTRS-a u društvu sa Evgenijem Zotovim. Na sebi je imao svijetlo sivo odijelo, tamne cipele, bijelu košulju i mikrofon-bubicu zakačenu za rever.
Svako onaj ko sazna bilo kakvu informaciju o nestalom Matu treba odmah da se javi glavnom i odgovornom uredniku RTRS-a Siniši Mihailoviću, ili generalnom direktoru, šarmeru i teniseru Drašku Milinoviću na telefon 051 339 800. Informacija se može se dostaviti i Miloradu Dodiku, ali ne putem telefona ili razgovor početi šifrom „Salihović“!

Sa Matom je nestao i Telering. Poslednji put u javnosti viđen 10-og maja ove godine sa Senadom Šepićem. Telering ima sposobnost brzog prepakivanja, maskiranja i uklapanja, pa postoji mogućnost da se iznenada pojavi na nekoj od regionalnih televizijskih kuća.

Nakon što je prošle sedmice naprasno otkazano emitovanje Teleringa sa nesuđenim vlasnikom Ljubije Evgenijem Zotovim, iako je tokom cijele srijede na tzv „RTRS-u„ najavljivano gostovanje kontraverznog Rusa kod Mata Đakovića, i ove srijede umjesto Teleringa emitovane su stare emisije iz arhive. Mnogi su razočarani i pitaju se šta se to događa sa Matom. Da li se naljutio na urednike i direktora jer mu nisu emitovali emisiju sa Zotovim pa više neće da snima dogovorena gostovanja i hvalisanje režima, ili su Milinović i Mihailović dobili mig od Šefa da maknu Đakovića jer nije ispunio očekivanja?

U svakom slučaju u RTRS-u je ostala velika rupa koja će se teško popuniti, a mnogi strahuju šta će se dogoditi ako Matovim stopama krene i Lažanski, Nada Veletić il Ljiljana Preradović? Ko će onda svakodnevno ispuštati opasne fekaliije po gledaocima i narodu kontaminirajući neprekidno javni prostor? Opasne zvečarke sa jakim otrovom koje neprekidno sikću, i čije čegrtaljke ne prestaju da zveče i zastrašuju po cijeli dan, teško se mogu naći i u Dolini smrti. Zbog toga bi Draško o Siniša trebali da vode računa o svojim udarnim pesnicama, jer bez njih teško da bi Fabrika mržnje, laži i zla mogla raditi u tri smjene.

Nebojša Vukanović