Терор се наставља

Двојица за сада непознатих бандита претукла је вечерас у Бањалуци новинара БНТВ Владимира Ковачевића, доброг и праведног човјека и новинара. Бандити су га сачекали док се враћао са посла, претукли  металним шипкама, и нанијели тешке тјелесне повреде по глави и тијелу. Терор над истином и правдом се наставља, и само је питање ко је следећи на удару разбојника и Црвених бригада.

Уколико МУП РС и Лукач у најскоријем року не открију, ухапсе и процесуирају бандите и њихове помагаче, онда је сасвим извесно да они или дијелови њихових структура стоје иза овог напада.

Уколико се пређе олако преко овако грубог насиља који има елементе фашизма, као што је брутални напад на Ковачевића, ствари би могле да измакну контроли а обесправљени се самоорганизују како би заштитили себе и своје породице јер полиција, правосуђе и држава не раде свој посао. Срамно је што режимски РТРС и АТВ нису објавили вијест и осудили напад, јер тиме прећутно подржавају насиље, а својим непрофесионално радом стављају мете на чело противника режима и подстичу насиље.

Надам се да ће се колега Владимир Ковачевић убрзо опоравити, и да ће ово бити последњи напад на новинаре у Републици Српској