palpal

Tamindžiji moram platiti 2000 KM jer je borca VRS ostavio bez posla

Čestite i pravedne trebinjske kadije ne prestaju da šokiraju javnost svojim sramnim presudama, a nova pravosnažna presuda po Tužbi Ilije Tamindžije je pokazala da ima više života na mjesecu nego pravde u „našim“ sudovima koji su srasli sa organizovanim kriminalom. Iako je tokom sudskog procesa dokazano da je Željku Kuzmanu raskinut Ugovor o radu i da je dobio otkaz u Hidroelektranama na Trebišnjici, a odluku donijela Uprava preduzeća čiji je član tužilac Ilija Tamindžija, čao izvršni direktor za proizvodnju, Osnovni i Okružni sud je donio sramnu presudu na moju štetu iz koje se može zaključiti da je Kuzman i dalje zaposlen u HET-u, jer sam tobože iznio laž i klevetu da je dobio otkaz.

Iako je tokom svedočenja na Glavnom ročištu Željko Kuzman kao ključni svjedok potvrdio da sam vjerno prenio njegovu izjavu u tekstu „Otkazi za nepodobne u HET-u“, javno svjedočio kako ga je Tamindžija saslušavao i prijetio mu u svom Kabinetu, vršio mobing, smanjivao platu i tvrdio da će mu dati otkaz, što je na kraju i učinjeno, potvrdio da je Ilija Tamindžija dezerter koji je izbjegao vojnu obavezu i ni dana nije proveo u ratu, iako je bio vojni obveznik, Sud i kadije su ignorisali u potpunosti iskaz glavnog svjedoka i donijeli novu sramnu presudu koja će sigurno uči u anale i udžbenike kao primjer sramnog rada korumpiranih kadija.  Takođe kadije drsko navode da sam tekst pisao kao poslanik, kako bi zaštitio prava radnika i demobilisanog borca, a ne kao novinar, čime je valjda moja inkriminacija veća jer sam štitio obespravljene od terora moćnika.

Mogu kako hoće ali neće dokle hoće. Pravda će biti osveta i neću se umiriti dok sve korumpirane kadije i smeće koje je izdalo profesiju ne bude odgovaralo za svoja zlodjela. Kad tad pravda će stići trebinjske kadije, ako mi Bog podari zdravlja, i neka budu svjesni da neću stati dok i poslednji ne budu odgovarali za sramne presude, dok njima i njihovim porodicama ne oduzmem svu imovinu koju su stekli kriminalom, korupcijom, trgovinom i namještanjem presuda, kasapljenjem sirotinje i oslobađanjem kriminalaca. Kad tad naučiću vas redu i tirjanstvu stanuti nogom za vrat, samo Bože daj zdravlja, i nemoj slučajno da nekog kadiju nađem tokom radnog vremena negdje u kafani ili na ulici  od 7 do 15 sati izvan Palati nepravde!

Opširnije u video zapisu..

Podsjećanje na video snimak i svjedočenje Željka Kuzmana prije 9 mjeseci…